En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 ekipman hiçbir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve kolay bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan bir kayıttır. Yangın simultane yangın kaçış holüne haklı oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair spesiyalist olan Kale’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve içeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme tehilukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın merdivenlerinin başlangıçlerini ve çışitalarını belirleyin. Yangın merdivenlerine ne saat ve elbette erişeceğinizi bilin.

Ancak kullanıcı nüshası 50 kişhayır sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Yangın Bapları tercihe nazaran;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yani, taban başkalık şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını hapsetmek kucakin tasarlanmışken, evgin çıkış bapsı sadece yangın kapısı hızlı ve emin boşaltma sinein kullanılan bir kapıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page